عبدالحسین بهرامی رئیس مرکز راهبری ستادهای اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی، اظهار کرد: ما در مرکز ستادهای اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی در دوره جدید به دنبال این هستیم که با تجمیع ستادهایی که اهداف و برنامههای توسعه اقتصاد بخشی و فناوری مشترک دارند، نسبت به یک همگرایی و هم افزایی در مجموعه ستادهای تخصصی گام برداریم.
بهرامی با اشاره به اینکه در حال حاضر حدود ۲۰ ستاد در معاونت فعالیت میکنند اعلام کرد که با برنامه تجمیعی که در دستور کار قرار دارد، در مجموع ۹ ستاد اقتصاد دانشبنیان ذیل مرکز راهبری ستادهای توسعه اقتصاد دانشبنیان معاونت علمی شکل میگیرد.
وی بیان کرد: در تجمیع ستادها، بیشتر بحث کارآمدسازی ستادها را در دستور کار داریم و انشاالله فرایند کارآمدسازی ظرف چند هفته نهایی میشود و نشستی را با اصحاب رسانه در این خصوص خواهیم داشت.
رئیس مرکز راهبری ستادهای اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی افزود: برنامه اصلی ما در مجموعه ستادها این است که بر روی نیازهای حال حاضر جامعه که بازار، متقاضی آن است، تمرکز بیشتری داشته باشیم. مثلاً در حوزه شیلات و آبزیان به دنبال این هستیم که بتوانیم افزایش تولید در حوزه میگو و آبزیان را داشته باشیم.
بهرامی ادامه داد: به دنبال این هستیم که با برنامه ریزی که در ستاد شیلات و آبزیان شکل میگیرد، این افزایش تولید را با توسعه فناوری و با همکاری سایر بخشها رقم بزنیم. در واقع بتوانیم محصولات و جامعه هدفمان را با این نگاه پیش ببریم که بتوانند نیازهای صنعت و جامعه را پاسخ بدهند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم رشد اقتصادی در کشور داشته باشیم، ناگزیر هستیم که چرخه فناوری و نوآوری را به بخشهای مختلف صنعت و تولید و حتی در بخشهای دولتی رسوخ دهیم. یکی از بحثهای عمده ما این است که در ستادهای توسعه اقتصاد دانش بنیان این همگرایی را با بخشهایی که متقاضی هستند، ایجاد کنیم.
رئیس مرکز راهبری ستادهای اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی تصریح کرد: در تلاش هستیم دستگاههایی را که در فرایند سیاستگذاری هستند، مشارکت دهیم و بتوانیم با همکاری آنها و بخش خصوصی نسبت به رفع نیازهای فناورانه اقدام کنیم و اقتصاد بخشی و دانشی را شکل دهیم.