همسر شهید نواب صفوی درگذشت/ خاکسپاری در حرم رضوی

احتمال آشفتگی بیش‌تر در بازار کاغذ/ چرا نامه‌های وزیر ارشاد را جواب نمی‌دهند؟
29 فروردین 1400
کتاب‌های مرجع قدیمی در نمایشگاه قرآن عرضه می‌شوند
29 فروردین 1400
نمایش همه

به گزارش خبر گزاری طراحان سرو به نقل از گروه حماسه و مقاومت خبرگزاری فارس، بانو نیره سادات احتشام همسر مجاهد بزرگ اسلام سید مجتبی نواب صفوی رهبر گروه فداییان اسلام، روز گذشته ۲۸ فروردین بعد از تحمل روزها بیماری، مصادف با چهارمین روز ماه مبارک رمضان به دیار باقی رحلت کرد.

همسر شهید نواب صفوی قرار است امروز پس از تشییع در حرم مطهر رضوی به خاک سپرده شود.


بانو نیره سادات احتشام در کنار تصویری از شهید نواب صفوی

نیره سادات احتشام در همراهی شهید نواب صفوی فراتر از یک همسر عمل کرد. او پیوسته پا به پای سید مجتبی سختی ها را به جان می‌خرید. خانم احتشام در بخشی از کتاب خاطرات خود در خصوص حمایتش از نواب صفوی و دیدار با آیت الله العظمی بروجردی اینگونه روایت می‌کند: «من برای رهایی و نجات آقای نواب هر تلاشی که می توانستم،کردم. حتی به قم مسافرت کردم. در قم با مادر آقای نواب به منزل آقای گلپایگانی، شریعتمداری و آیت الله بروجردی رفتیم. در بیت ایشان تحت نظر بودیم. در این هنگام مادر آقای نواب که مضطرب و ملتهب بود، گفت: ما برای مسئله آقای نواب می‌خواهیم آقای بروجردی را ملاقات کنیم. یکی از آنان با اخم گفت: خانم بروید اینجا جای این حرف‌ها نیست؟ آقای بروجردی نمی‌توانند با شما ملاقات کنند. من از برخود آنان به شدت عصبانی شدم و گفتم که خفه شو معلوم است که شما سرسپرده رژیم پهلوی هستید. شما که کل وجودتان آلوده است نمی‌خواهید که نواب زنده بماند. اما ای دشمنان اسلام بدانید که نواب از مرگ استقبال کرده است و از آن هیچ هراسی ندارد. …مادر آقای نواب نگران و دست پاچه گفت: خانم نیرالسادات! چیزی نگو اگر از اینجا برویم بیرون ما را دستگیر می‌کنند.»

سید مجتبی میرلوحی با نام مستعار نواب صفوی برای مبارزه با رژیم پهلوی و مبارزه با فساد این دستگاه طاغوت از پای ننشست و گروه فداییان اسلام را تشکیل داد. در این گروه شهدایی چون خلیل طهماسبی، محمد واحدی و … سید مجتبی را همراهی می‌کردند.

گروه نواب صفوی در راه مبارزه با ظلم ترور افرادی چون کسروی و رزم آرا از وابستگان رضا شاه پهلوی را به درک فرستادند و سرانجام این گروه پس از دستگیری توسط ماموران حکومتی در دادگاه به زندان محکوم شده و در تاریخ ۲۷ دی ۱۳۳۴ شمسی تیرباران شده و به شهادت رسیدند.

پیکر سید مجتبی نواب صفوی در قبرستان وادی السلام شهر قم به خاک سپرده شده است.